Tjänster

Vi erbjuder fler tjänster än att enbart demontera bilar. Vi försöker att vara så breda som möjligt inom vår speciella sfär och det innebär att vi tar tillvara på de fungerande saker som finns på de bilar som vi får in. Ska du skrota en bil på vår bilskrot i Vänersborg så finns det garanterat delar på denna som är av intresse för andra bilister.

Mer än bara en bilskrot i Vänersborg

Vi blir en länk i kedjan som A) tar hand om de fungerande delarna och B) säljer dessa vidare till intressenter. Detta bidrar till en bättre miljö och det skapar ett mervärde för alla. Du som ska skrota din bil får betalt av oss, vi får betalt av köparen av en specifik bildel och köparen får i sin tur ett avsevärt mycket bättre pris än om bildelen i fråga skulle köpas i nyskick.

Tack vare vår breda kunskap om bilar och vana av arbete vid exempelvis nyproduktion så kan vi också kvalitetssäkra de delar vi säljer och prissätta dessa på ett korrekt sätt utifrån det skick de befinner sig i.

Köp dina däck och fälgar hos oss

Vi säljer både däck och fälgar på vår bilskrot i Vänersborg. Dessa är kontrollerade och håller ett gott skick. Är du i behov av en specifik modell så är du mer än välkommen att höra av dig.

Detta är ofta en perfekt lösning i samband med exempelvis en punktering eller en skada på ett- eller flera däck. Istället för att köpa en ny uppsättning så kan du köpa ett begagnad däck av oss och spara pengar.

Vi erbjuder även hjälp med däckbyten och balansering av däcken. Kostnaden för detta ligger mellan 50-150 kronor beroende på om du ska byta däck, byta fälgar eller om du väljer en balansering- och krängning av dina däck.

Har du en katalysator liggande i garaget? Den är av intresse för oss. Vi köper alla typer av katalysatorer och vi betalar mellan 200-500 kronor för en sådan, beroende på vilken typ den är samt vilket skick den håller.

En annan tjänst som vi erbjuder är hämtning av skrotbilar. Har du en icke-fungerande bil stående hemma så kan vi hämta upp den och köra den till vår bilskrot i Vänersborg. Detta mot en liten avgift och utkörningskostnad - men där du samtidigt får betalt i samband med skrotningen.

Begagnade delar, däckbyten och mycket mer