Om oss

Vi är en bilskrot i Vänersborg som arbetar aktivt med att skapa en bättre miljö. De bilar som kommer till oss demonteras och där tar vi tillvara på alla delar som går att använda. Dessa säljs vidare till låga priser och det ger ett stor mervärde för dig som har behov av att reparera din bil.

Stefan

De delar som inte går att användas återvinns och vi sorterar allt enligt de vedertagna regler som finns. Vi separerar samtidigt varje bil från farliga kemikalier och från ämnen som kan skada vår miljö. Vi är auktoriserad och kan hjälpa dig oavsett vilken modell och skick din bil är i. Vi kan dessutom hämta din bil om du så vill. Detta mot en avgift.

Är du i behov av en specifik bildel? Hör av dig till oss. Skulle vi inte ha någon sådan inne så kan vi höra av oss om vi står inför att skrota en bil med en intakt del som du eftersöker. Hos oss hittar du även billiga däck och fälgar.

Vi säljer bildelar och det handlar primärt om däck och fälgar. Har du behov av en specifik modell så är du välkommen att kontakta oss. Detsamma gäller om det handlar om någon speciell bildel. Får vi in en sådan så kan vi återkoppla och meddela dig.

En pålitlig partner i Vänersborg